Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Debrecen nem fogadhatja a Manchester Unitedet

MTI
2005.08.02. 19:50
Amennyiben a Debreceni VSC-AVE Ásványvíz labdarúgócsapata szerda este kiharcolja a továbbjutást a Hajduk Split otthonában, a Bajnokok Ligája harmadik fordulójában nem fogadhatná saját pályáján a kisorsolt Manchester Unitedet. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) delegátusa a keddi ellenőrzés során foglalt állást úgy, hogy az Oláh Gábor utcai stadion nem alkalmas a találkozó lebonyolítására.

Szilágyi Sándor, a DVSC cégvezetője arról adott tájékoztatást, hogy továbbjutás esetén a következő hazai mérkőzést nagy valószínséggel a Puskás Ferenc Stadionban játszanák. Szilágyi még hozzátette: a DVSC remélhetőleg otthon fogadhatja ellenfelét, ellenfeleit, ha a Manchester Uniteddel szemben alulmaradna, és az UEFA Kupában folytatná szereplését. A debreceni csapat a Hajduk Splitet 3-0-ra verte az első találkozón.