Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Owen visszaszerződne Liverpoolba

MTI
2005.08.18. 17:15
Brit lapértesülés szerint Michael Owen, a Real Madrid angol sztárlabdarúgója még a héten szerződést köthet korábbi klubjával, az FC Liverpoollal.

Noha Rafa Benitez, a liverpooli együttes spanyol trénere korábban kijelentette, a támadóalakzatban nincs szükség további erősítésre, a Daily Mirror úgy tudja, hogy a "madridi" csatár a BL-győztes együttes játékosa lesz a mostani idényben. Owen állítólag tizenötmillió euró körüli összegért kölcsönbe kerülne a Liverpoolhoz, amely opciós vételi joghoz is jutna.

A csatár az elmúlt szezonban kevés játéklehetőséget kapott, ennek ellenére tizenhárom találatával együttese második legeredményesebb futballistája volt Ronaldo mögött. Az aranylabdás futballistát már hírbe hozták a Manchester Uniteddel, a Newcastle Uniteddel, illetve utóbb az Olympique Lyonnal is, mivel úgy tűnik, a spanyol fővárosban - elsősorban Julio Baptista és Robinho szerződtetése miatt - a jövőben sem lesz a kezdőtizenegy tagja.