Valér
-2 °C
0 °C

A Newcastle megegyezett Owenről a Real Madriddal

MTI
2005.08.24. 17:22
A Newcastle United megegyezett a Real Madriddal Michael Owen csapatváltásáról, így már csak a válogatott csatárnak kell döntésre jutnia a jövőjét illetően - legalábbis erről számolt be honlapján az angol Premier League-ben érdekelt klub.

"A Newcastle elfogadta a Real Madrid által támasztott igényeket és a kiszabott árat. Az igazolás összege klubrekord" - szerepel a részletek taglalása nélkül az angol egyesület internetes oldalán. Sajtóértesülések szerint a Newcastle huszonkét millió eurót fizetne a támadóért. "Innentől minden a futballistán, illetve a tanácsadóin múlik" - olvasható még a beszámolóban.

Maga Owen egyébként a közelmúltban kijelentette, elsősorban azt szeretné, ha jelenlegi csapatában stabil kezdőjátékos lehetne, vagy visszatérhetne az FC Liverpoolhoz. Amennyiben egyik elképzelése sem válna valóra, a Newcastle-ben is szívesen játszana, de csak egy évig kölcsönben.

A csatár az elmúlt szezonban kevés lehetőséget kapott a Real Madridban, ennek ellenére tizenhárom találatával együttese második legeredményesebb futballistája volt Ronaldo mögött. Az aranylabdás futballistát a Newcastle és a Liverpool mellett már hírbe hozták a Manchester Uniteddel és az Olympique Lyonnal is, mivel úgy tűnik, a spanyol fővárosban - elsősorban Julio Baptista és Robinho szerződtetése miatt - a jövőben sem lesz a kezdő tizenegy tagja.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!