Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Betörtek a debreceni öltözőbe, elvitték a csukákat

MTI
2005.09.27. 20:59
Nincs könnyű helyzetben Supka Attila, a DVSC-AVE Ásványvíz labdarúgócsapatának vezetőedzője a csütörtöki, Sahtar Donyeck elleni UEFA Kupa-visszavágó előtt, hiszen a már régóta sérült Ronald Habihoz és Dragan Vukmirhoz a napokban többen is csatlakoztak.

A Diósgyőri BFC elleni szombati bajnokin Mészáros Norbert rúgást kapott a lábára, amely bevizesedett, míg Sándor Tamás dereka meghúzódott. A két futballista esetében a szakmai stáb szerdán délután konzultál az orvosokkal, és ezt követően derül ki, hogy pályára léphetnek-e csütörtökön. Rajtuk kívül kérdéses még Bojan Brnovic és Dombi Tibor játéka is.

További gondot okozott, hogy ismeretlen tettesek betörtek a klub Oláh Gábor utcai öltözőjébe, és mindent elvittek, ami mozdítható volt - adta hírül az egyesület internetes honlapja.

Eltűnt a tévé, a hifi-berendezés, a labdarúgók felszerelései, beleértve a cipőket, melyeket nagyon nehéz lesz pótolni csütörtökig. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az elkövetők után. Az ügyben lopás megalapozott gyanújával indult eljárás.