Gábor, Karina, Ders
-3 °C
7 °C

Jövő kedden tárgyalja az MLSZ a kizárt Honvéd ügyét

MTI
2005.10.04. 23:10
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén úgy határozott, hogy október tizenegyedikén tárgyalja a Bp. Honvéd rendkívüli jogorvoslati kérelmét. Ez azt jelenti, hogy a csapat kizárása az élvonalból továbbra is érvényben van.

A kispestiek szeptember harmincadikán jutatták el beadványukat az MLSZ-hez, amelynek fegyelmi bizottsága a jogszabályok szerint nyolc napon belül - volt - köteles dönteni arról, hogy tárgyalja-e az ügyet és ha igen, mikor. A fővárosi klub az fb keddi ülésén hiánypótló dokumentumokat nyújtott át a testületnek.

A kispestiek kizárását múlt csütörtökön léptette életbe a Magyar Labdarúgó Liga (MLL), miután az egyesület a többször módosított határidő lejártáig sem fizette ki tartozását egykori edzőjének, Tornyi Barnabásnak.

A kispestiek ezt követően fordultak az MLSZ-hez, jelezve, hogy Tornyi-ügyben nem született jogerős határozat, miután a bíróság helyt adott perújrafelvételi kérelmüknek. Ezt követően Bozóky Imre, az MLSZ elnöke felkérte a szövetség fegyelmi bizottságát az elsőfokú eljárás lefolytatására.