Ágnes
-1 °C
2 °C

Ismét műteni kell Gera kezét

MTI
2005.10.12. 19:42
Csütörtökön újabb beavatkozást hajtanak végre Gera Zoltán kézfején Birminghamben. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának májusi kéztörését követően több alkalommal kellett már kés alá feküdnie, de a seb védelme miatt most még egy beavatkozásra van szükség.

A nyílt sebet az altatás alatt végzett műtét során véglegesen lezárják, biztosítva ezzel, hogy a jövőben már ne álljon fenn a fertőzés veszélye. Az operációt követő éjszakát Gerának kórházban kell töltenie, és azt követően keddig csak kímélő edzéseket folytathat.

"Bár nem kellemes, de szükség van az újabb műtétre, ami után reményeim szerint nem lesz több problémám a kezemmel. Az orvosok szerint egy speciális rögzítéssel edzhetek péntektől, de a kezemet semmilyen ütés, és külső hatás nem érheti. Keddtől viszont a kezem már nem hátráltat majd. A hasfalamról remélem ugyanez lesz elmondható, de jelenleg ebben csak bízhatok, ugyanis most még vannak fájdalmaim. A héten kerékpároztam és speciális gyakorlatokat végeztem, de futni egyáltalán nem tudtam" - mondta saját honlapján a játékos.

Gera hozzátette, sajnálja, hogy sem a válogatott, sem a West Bromwich nem számíthatott rá az utóbbi időben.