Gerzson
-3 °C
2 °C
Tóth Ivett
péntek 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

A főtitkár betegsége miatt késik az MLSZ átvilágítása

MTI
2006.01.23. 19:30
A Magyar Labdarúgó Szövetséget (MLSZ) irányító, pénteken megválasztott ad hoc bizottság három napja folyamatosan igyekszik tisztázni az MLSZ korábbi elnöke, Bozóky Imre, valamint főtitkára, Berzi Sándor által a svájci Kentaro AG-vel kötött szerződés vitatott részleteit, de ezt nem könnyíti, hogy utóbbi betegállományba vonult - tájékoztatta az MTI-t Kisteleki István, a szervezetet a február 24-i tisztújító közgyűléséig vezető háromfős ad hoc bizottság elnöke.

"Sok információnk hiányzik, és ezek pótlását, beszerzését nem könnyíti, hogy Berzi Sándor magas vérnyomásra panaszkodva betegállományba vonult. Az MLSZ főtitkára így nem lehet ott pénteken Montreux-ben, a 2008-as Európa-bajnokság selejtezőjének sorsolásán sem" - tette hozzá Kisteleki.

A sportág ideiglenes vezérkara folytatja a tárgyalásokat, és igyekszik tájékozódni a Kentaro-szerződés részleteiről, hogy az milyen kötelezettségeket ró a felekre, illetve hogyan lehet a magyar érdekeket a legjobb feltételek mellett érvényesíteni.

"Igyekszünk megtalálni a legjobb megoldást, és remélhetőleg egy-két héten belül megnyugtatóan sikerül lezárni ezt a nyitott kérdést" - jegyezte meg az ad hoc bizottság vezetője.