Auguszta
-4 °C
2 °C

Ronaldinho szeretne több időt tölteni a gyerekével

MTI
2006.01.26. 12:48
Minden eddiginél szerényebb nyilatkozattal állt elő saját tudását illetően Ronaldinho, aki tavaly nemcsak az Aranylabdát, hanem az Év labdarúgója címet is elnyerte.

"Dehogyis, az Isten szerelmére, még a Barcelonában sem én vagyok a legjobb. Teszem, amit tudok, mások pedig azt teszik, amit én nem tudok" - mondta a hamburgi Player magazinnak a huszonöt éves brazil csillag, aki visszafogottsága miatt klubtársai körében is rendkívül népszerű.

Ami a vb előtti elvárásokat illeti, a világbajnok klasszist némileg aggasztja, hogy hazájában kizárólag a címvédést tartják elfogadható eredménynek.

"Nálunk nehezen viselik, ha a csapat rosszul játszik vagy kikap. Minden meccsen a vállunkra nehezednek a honfitársaink reményei és álmai, akik alig várják, hogy Németországból is hazavigyük a kupát" - fejtegette Ronaldinho, aki a nemzeti válogatotton belül uralkodó baráti hangulatban látja a siker zálogát.

A futballzseni nyilatkozott házasságon kívüli gyermekéről is, aki táncosnő édesanyjánál lakik Brazíliában: "nagyszerű érzés apának lenni, és szeretnék a fiammal több időt eltölteni, de jelenleg a pályafutásom egyik legfontosabb szakaszában vagyok."