Etelka, Aletta
1 °C
5 °C

Huszti Szabolcsot Mel Gibson orvosa műtötte

Index
2006.02.14. 16:45
Kedden délután egy müncheni magánklinikán kisebb beavatkozást végeztek el Huszti Szabolcson. A Metz és a magyar válogatott középpályása november óta bajlódott sérülésével, és most jött el a műtét ideje.

"Münchenben szakavatott kezek közé kerültem, ugyanaz a főorvosasszony műtött, aki már rendbe tette többek között Oliver Kahn, Mario Basler, Carsten Jancker, Alan Shearer vagy éppen a színész Mel Gibson lágyékát. Remek specialista hírében áll, és ami még fontosabb: a tapasztalatok alapján azt mondta, három hét múlva teljesen gyógyult leszek" - bizakodott Huszti.

A kétoldalú lágyéksérv a profi futballban sajnos állandó veszélyforrás, csapattársam, Sebastian Renouard három napja feküdt kés alá, és a keretből három másik futballistának is volt hasonló beavatkozása. A műtét egyébként alig egy órán át tartott, bár ebből én sokat nem érzékeltem, mert helyi érzéstelenítés helyett inkább altatást kértem. Rögtön a műtét után sétálgatni kezdtem, jól érzem magam, szerdán viszont újra belenyúlnak a testembe: ez alkalommal a jobb oldali sérvet gyógyítják, ezt követően, szerda este térek vissza Metzbe" - összegzett.