Mátyás
-6 °C
1 °C
Magyarország
ma 03:00
Magyarország
Alpesi sí

Gyepes: újabb szalagszakadás

Index
2006.03.29. 00:21
A szombati, Sheffield Wednesday elleni bajnoki mérkőzés hosszabbításában sérült meg Gyepes Gábor, a Wolverhampton Wanderers és a magyar válogatott védője.

Már az első pillanatban látható volt, komoly a sérülés, az MRI-vizsgálat eredménye pedig ezt igazolta. Gyepes bal lábában a keresztszalag és a belső oldalszalag is elszakadt, a védő sérült testrészét műteni kell.

"Egyelőre azt várjuk, hogy a duzzanat lejjebb menjen a térdemről, és a műtét előtt speciális gyakorlatokkal talán még meg is erősítjük a lábamat. Kedden mankóval kibicegtem a pályára, ahol találkoztam csapattársaimmal. Jól esett, hogy mindenki odajött, biztatott, hogy fejben legyek erős. Meg kell várni a vizsgálat teljes kiértékelését, utána döntünk arról, hol műtik meg a lábamat."

Gyepes elmondta, ilyen fájdalmat, mint szombaton, még sohasem érzett, a bal térde letapadt, és akkor sérült meg. Most kiderült, Angliában sincs egyedül, hiszen nagyon sokan felajánlották segítségüket.

"Anyukám pénteken jött ki, ő pont látta a fia szenvedését, ez külön bosszantó a dologban. A párom, Póth Dia pedig a jövő héten érkezik hozzám. A helyi magyarok is bíztattak, mondták, bátran szóljak, ha problémám van. Jobb lenne, ha én tudnék segíteni másokon, nem pedig magam lennék kiszolgáltatott helyzetben. Csapattársam, Jackie McNamara hasonló sérülést szenvedett, s a baj bekövetkezte után öt hónappal már a juniorok között játszott. Nekem is valami hasonló lesz a célom."