Zsuzsanna
-3 °C
3 °C
Jégkorong
Percről Percre

Nem bírt a Honvéddal az MTK

MTI
2006.04.07. 21:04
Az MTK Budapest hazai pályán gólnélküli döntetlent ért el a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó Borsodi Liga 22. fordulójának nyitómérkőzésén.

A találkozó előtt köszöntötték Garami Józsefet, a hazaiak vezetőedzőjét, aki 550. alkalommal ült le a kispadra az élvonalban.

Jól kezdett a hazai csapat, ám Aldo Dolcetti remekül megszervezte a kispestiek védekezését, így a nagy erőkkel rohamozó MTK csak nehezen jutott el helyzetig.

A fordulás után némi meglepetésre a vendégek vették át a játék irányítását és több formás akciót is vezettek, ettől a kék-fehérek teljesen megzavarodtak és nem találták a ritmust. A hajrában a Honvéd közelebb állt a győzelemhez, de gólt nem szerzett, így maradt a döntetlen.

Jegyzőkönyv: MTK Budapest-Budapest Honvéd 0-0
Hidegkuti Stadion, 1500 néző, v.: Vad II.
sárga lap: Lambulic (32.), Pollák (51.), illetve Pomper (27.), Kovács Z. (48.), Yannnick (87.)
MTK Budapest: Végh - Horváth L., Lambulic, Rodenbücher, Pollák - Czvitkovics, Zabos (Hauser, 35.), Lipcsei R., Bori (Illés, 61.) - Hrepka, Németh K. (Urbán, a szünetben)
Budapest Honvéd: Tóth I. - Kovács N., Baranyai, Kovács Z., Takács Z. - Dobos, Pomper (Dancs, 82.), Schranz (Lázár, 89.), Csobánki - Genito, Bozori (Yannick, 75.)