Gerzson
-3 °C
2 °C
Keszler Andrea
ma 11:39
Keszler Andrea
Rövidpályás gyorskorcsolya

Letartóztatták az Inter-futballista támadóját

MTI
2006.04.11. 00:07

A rács mögé került az a szurkoló, aki vasárnap hajnalban megütötte Cristiano Zanettit, az Internazionale labdarúgóját a milánói Malpensa repülőtéren. Massimo Baraldo, több Internazionale drukker társaságában a légikikötőben támadt rá saját csapatának játékosaira.

Az Ascolit szombaton 2-1-re verő együttes futballistái a hazatérést követően a repülőtér parkolójában igyekeztek az autóikhoz, amikor az őket váró ultrák gúnyosan megtapsolták a kiscsapat elleni sikert. Ezt követően durván szidalmazták a játékosokat a Villarreallal szemben elszenvedett Bajnokok Ligája-kudarcért - a negyeddöntős párharcból a spanyol csapat lépett tovább -, Baraldo pedig fejen ütötte Cristiano Zanettit.

A csetepatéban, melynek a rendőrség vetett véget, néhány biztonsági is könnyebben megsérült. A tetteseket a repülőtéren elhelyezett kamerák felvételei alapján azonosították.

Alessandro Costacurta, a város másik csapata, az AC Milan kapitánya az együttes nevében szolidaritását fejezte ki az Interrel, s a futballisták kezdeményezésére a tervezettnél tíz perccel később kezdődött a Chievo elleni vasárnapi összecsapás a Giuseppe Meazza Stadionban.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft