Klaudia
-4 °C
2 °C

Indul a Joga Bonito torna

Index
2006.05.05. 09:40
Csütörtök elkezdődött a NIKE által szervezett Joga3 focitorna, melynek első három bemutató mérkőzését, a Ferencváros, az MTK és Futsal-válogatott játékosai játszották.

A folytatásban a Joga 3 focitorna Budapesten, nyolc különböző helyszínen kerül megrendezésre, négy egymást követő hétvégén. A meccseket reggel 9 és este 7 óra között játsszák majd az egyes helyszíneken. A tornára három korcsoportban lehet jelentkezni: 10-14, 14-18, 18-35 év közöttieknek. Egy csapat 3 játékosból áll és a szombati, vasárnapi előmérkőzéseken helyszínenként 3 pályán mérhetik le tudásukat a játékosok.

Minden mérkőzés maximálisan 3 perces, ha ezután döntetlen az állás, az első gólig tart az összecsapás. Kapus nincs, ha az oldalvonalnál és az alapvonalnál kimegy a labda, berúgással kell játékba hozni. A Joga 3 kispályás labdarúgó torna - mely világszerte kerül megrendezésre - és olyan játékosok népszerűsítik, mint Ronaldinho, Thierry Henry, Ronaldo, Adriano, vagy éppen Crisitano Ronaldo.

A joga 3 kispályás labdarúgó tornára a www.nikefootball.com honlapon keresztül lehet regisztrálni magyar nyelven, illetve az egyes helyszíneken, az esemény napján.