Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C

Gellei és Bozsik sorsolja, ki utazzon a vb-re

Index
2006.05.11. 13:23
Jövő héten hétfőn, azaz május 15-én a Góliát-McDonald's FC központi irodájában közjegyző jelenlétében kerül sor a McDonald's Játékoskísérő program első sorsolási fordulójára, amikor is a játékban résztvevő gyermekek közül kisorsolnak tizenkettőt, akik meghívást kapnak az egyesület 18. születésnapi gálájára.

A többszáz helyes megfejtő sorszámát tartalmazó gömbből a 12 szerencsés számát Gellei Imre a Góliát-McDonald's FC tiszteletbeli elnöke és a pályafutását a Góliátban kezdő Takács Ákos, a Ferencváros válogatott labdarúgója húzza majd ki. A kisorsolt gyermekeknek - a hivatalos Játékszabályoknak megfelelően - Góliátos edzőjükkel együtt meg kell jelenniük május 21-én a Vasas sportcsarnokában, a Fáy utcában, hiszen 17:00 órakor a Góliát-McDonald's FC másik tiszteletbeli elnöke, Bozsik Péter vezetésével megjelenő magyar labdarúgó válogatott közreműködésével történik meg a fődíj kisorsolása.

A 12 gyermek közül egy ugyanis Magyarországot képviseli majd a McDonald's Játékoskísérő Programjának keretében 2006. július 4-én Dortmundban, a labdarúgó világbajnokság egyik elődöntőjében. Azon a mérkőzésen kísérhet be kézenfogva majd egy világsztárt a szerencsés győztes, de a többi 11 gyermekre is felejthetetlen élmény vár, ők ugyanis ősszel a magyar sztárokat kísérhetik be majd a pályára.