Ágnes
-1 °C
2 °C

Szűkítette keretét Bozsik futballkapitány

MTI
2006.05.23. 19:07

Bozsik Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya 18 tagúra szűkítette keretét Új-Zéland ellen, és elképzelései szerint aznap délelőtt jelöli ki a szerdán 19 órakor a Szusza Ferenc Stadionban pályára lépő kezdőcsapatát. A keretkijelölés a dunavarsányi edzőtáborban történt sajtótájékoztató keretében, amelyen Bozsik Péter ismételten elmondta, hogy rendkívül hasznosnak ítéli a kétszer háromnapos együttlétet játékosaival, és az előre eltervezett feladatokat remek hangulatban végezték el.

Kitűnően érzik magukat Budapesten az új-zélandi válogatott tagjai, nagyon tetszik nekik a város, és négy mérkőzésből álló európai túrájuk egyik legfontosabb állomásának tekintik a magyarok elleni találkozót. Ricki Herbert szövetségi kapitány a Szusza Ferenc Stadionban tartott kedd esti edzés előtt azt mondta, hogy csapata összeszokott játékosokból áll, és rendszerint jól begyakorolt séma alapján dolgozza ki számukra a taktikát. A magyar válogatottról nincs túl sok információja, de természetesen tudja, hogy Bozsik Péternek ez lesz a debütálása, így a szokottnál is nehezebb összecsapás vár rájuk.

Kapusok: Király Gábor (Crystal Palace), Végh Zoltán (MTK Budapest)
Védők: Vanczák Vilmos (Újpest FC), Pető Zoltán (FC Brussels), Lőw Zsolt (Hansa Rostock), Sebők Vilmos (ZTE FC), Fehér Csaba (Willem II)
Középpályások: Vadócz Krisztián (AJ Auxerre), Bárányos Zsolt (Vasas), Polonkai Attila (REAC), Molnár Balázs (ZTE FC), Tóth Balázs (Malatyaspor), Dárdai Pál (Hertha BSC), Huszti Szabolcs (Metz)
Csatárok: Rajczi Péter (Újpest FC), Torghelle Sándor (Panathinaikosz), Gera Zoltán (West Bromwich Albion), Szabics Imre (1. FC Köln)