Etelka, Aletta
3 °C
4 °C

Több mint százezer forintot ér Gera Zoltán meze

MTI
2006.05.30. 13:26
110 ezer forintnál tart Gera Zoltán egyetlen példányban készült, dedikált mezének az ára, amelynek bevételét a Gézengúz Alapítvány javára fordítják.

A magyar labdarúgó válogatott kapitányának mezét május huszonnegyedikén bocsátották árverésre. A licit tízezer forintról indult, és kevesebb mint egy hét alatt több mint a tízszeresére emelkedett. "Reméljük, hogy az összeg folyamatosan nő. A jótékonysági licit végén a születéskor sérült gyerekekért dolgozó Gézengúz Alapítvány a legmagasabb árajánlattal megegyező összeget kapja meg az üdítőitalt gyártó cég jóvoltából" - mondta Barta Zsolt, a árverést lebonyolító Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Rt. kommunikációs vezetője.

Gera Zoltán a kalapács alá kerülő mezt abban a reklámfilmben viseli, ahol olyan világhírű focistákkal szerepel, mint Ronaldinho, Beckham, Roberto Carlos és Thierry Henry.

Az ajánlatokat a 06-40-200-350-es, helyi tarifával hívható számon várják a szervezők. A licit aktuális állásáról Gézengúz Alapítvány honlapján, valamint a licit saját oldalán tájékozódhatnak.

A jótékonysági licit június 26-án 17 óráig tart.