Auguszta
-4 °C
2 °C

A Puskás Stadionban játssza a bajnoki döntőt az Újpest

MTI
2006.05.31. 16:17
Az éllovas Újpest FC szombaton 16:20 órakor a Puskás Ferenc Stadionban fogadja az FC Fehérvár együttesét a labdarúgó Borsodi Liga utolsó fordulójában.

"A Budapesti Olimpiai Központ kezelésében álló létesítmény vezetői részéről nagyon segítőkész, együttműködő hozzáállást tapasztaltunk, és korrekt megállapodást kötöttünk. A csapat remek pályán játszhat, és olyan infrastruktúrát, amelyet a Puskás Stadion biztosít, egyetlen budapesti vagy főváros környéki stadionban sem találunk" - indokolta a döntést Dányi Szilárd, az Újpest FC ügyvezetője, aki egyúttal közölte: a klub fellebbez az fb elsőfokú ítélet ellen.

A Fehérvár elleni találkozó bajnoki döntőnek is beillik, hiszen amennyiben Mészöly Géza tanítványai begyűjtik a három pontot, akkor 1998 után újra aranyérmet ünnepelhetnek.

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága kedden úgy döntött, hogy november harmincadikáig megvonja a lila-fehérektől a pályaválasztói jogot - azaz bezárja a Szusza Ferenc Stadion - a május huszadikán, az MTK Budapest ellen történt szurkolói rendbontás és bíróverés miatt.

A jegyeket az Újpest FC székházában, valamint a mérkőzés helyszínén is meg lehet vásárolni a szombati találkozóra, a bérletek érvényesek.