Rendőrök-szurkolók összecsapás a Stefánia úton

Index, MTI
2006.06.03. 20:02

Rendőrökkel csaptak össze az újpesti szurkolók, miután csapatuk a Puskás-stadionban elbukták a bajnoki aranyat a Fehérvár ellen. Úgy tudjuk, a drukkerek először az Egressy út és a Stefánia út kereszteződésében kerültek összetűzésbe. Ott a rendőrök szétoszlatták a tömeget, majd valamivel később egy újabb csoportosulás alakult ki a környéken.

Az MTI szerint is több helyen randalíroztak a szurkolók az Újpest-Fehérvár meccs után szombaton este, sőt, a hírügynökség úgy értesült, hogy egy rendőr is megsérült a szilánkoktól, amikor a Puskás Ferenc Stadion közelében betörték egy rendőrautó ablakát.

"A mérkőzés lefújását követően mindkét csapat szurkolótábora fegyelmezetten elhagyta a stadion területét, majd a környéken a szurkolók több csoportja garázda tevékenységet tanúsított" - mondta Tafferner Éva, a BRFK sajtóügyeletese.

A szurkolók többek között az Egressy, a Thököly és a Stefánia úton randalíroztak. A rendőrség garázdaság miatt több személyt előállított a XIV. kerületi kapitányságon. A hét óra körül kezdődött rendbontássorozatot a rendőrségnek mintegy fél óra alatt sikerült megfékeznie.  • Hírek
  • Személyi kölcsön