Irén, Írisz
-2 °C
8 °C

Bayern: jön Nistelrooy, megy Guerrero?

MTI
2006.06.15. 14:03

A Bayern München kivetette hálóját Ruud van Nistelrooyra, a Manchester United támadójára. Könnyen elképzelhető, hogy Paolo Guerrero, a bajorok perui labdarúgója viszont Hamburgba szerződik.

Bár 2008 nyaráig érvényes a szerződése, a holland csatár mégis elhagyhatja a Vörös Ördögöket. A szakmai stáb ugyanis nem elégedett a teljesítményével, ezért megfelelő ajánlat esetén elengedné az Old Traffordról.

A bajorok szeretnék megerősíteni a játékoskeretüket, hiszen a Chelsea-hez távozó Michael Ballackon kívül a brazil válogatott Zé Roberto is elhagyja Münchent, Bixente Lizarazu és Jens Jeremies pedig visszavonult. A müncheni klubvezetés szívesen látná van Nistelrooyt Bayern-szerelésben, a támadó iránt többek között az AC Milan és az Internazionale is érdeklődik.

Guerrero viszont Hamburgba készül, mivel úgy érzi, hogy a Bundesliga első osztályából kiesett 1. FC Kölnből érkező Lukas Podolski mellett jóval kevesebb szerephez jutna. A dél-amerikai futballista szereplési esélyeit az MU klasszisának érkezése tovább csökkentené.