Auguszta
-7 °C
0 °C

Pavel Nedved meglátogatta Pessottót

MTI
2006.07.04. 02:03

Pavel Nedved, a Juventus aranylabdás cseh középpályása meglátogatta Gianluca Pessottót a torinói klinikán, ahol a klub egykori kitűnő játékost ápolják öngyilkossági kísérletét követően.

Pessotto édesanyját ugyancsak hétfőn engedték be először fiához, akit eddig azért nem láthatott, mert az orvosok attól tartottak, túlságosan felzaklatná a sportembert, ha ismerősöket fogadna. Az orvosok arról is beszámoltak, hogy Pessotto kedden televízión keresztül megnézheti az olasz válogatott németek elleni elődöntőjét.

Pessotto, aki sportigazgatóként dolgozott a torinói egyesületnél, kedden leugrott a klubház tetejéről, és súlyos belső sérüléseket szenvedett, több csontja is eltörött. Kétszer műtötték meg, majd napokig mesterséges kómában tartották. Állapota azóta sokat javult, bár a kezelőorvos szerint az elkövetkezendő napok lesznek sorsdöntőek, mert most még felléphetnek komplikációk.

A lapok szerint öngyilkossági kísérlet mögött valószínűleg családi probléma áll. Felesége azt mondta, Pessotto depressziós volt, és úgy érezte, nem tud felnőni új feladatához.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!