Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lippi élete legnagyobb győzelmének tartja a németek ellenit

MTI
2006.07.05. 19:40
Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya mindössze két órát tudott aludni csapatának a házigazda németek ellen győztesen megvívott világbajnoki elődöntője (2-0) után, annyira felzaklatták a hosszabbításos mérkőzésen történtek.

"Fáradt vagyok. Csak két órát aludtam, mert meg akartam újra nézni az egész mérkőzést. Hajnali 5-kor feküdtem le, és ahogy mindig, ezúttal is 7-kor keltem" - mondta a szakvezető.

Lippi azzal indokolta az éjszakai videózást, hogy rendkívül izgatta, a találkozó alatt érzett benyomásai helyesek voltak-e.

"Nagyon fontos győzelmet arattunk, talán a legfontosabbat pályafutásom során, persze az esetleges vasárnapit nem számítva" - lelkendezett Lippi, aki megjegyezte, rendkívül erős ellenfelet győztek le, s a nézők is mindent megkaptak, amit csak várhattak egy ilyen fontos mérkőzésen.

A döntőt illetően a tréner elmondta, a védelemmel maximálisan elégedett, ráadásul mögötte Gianluigi Buffon személyében nagyszerű kapus van, ezért elsősorban támadó játékot lehetne még csiszolni. Az olaszok a fináléban a szerdai francia-portugál elődöntő győztesével találkoznak.