Antal, Antónia
-1 °C
9 °C

Lippi élete legnagyobb győzelmének tartja a németek ellenit

MTI
2006.07.05. 19:40
Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya mindössze két órát tudott aludni csapatának a házigazda németek ellen győztesen megvívott világbajnoki elődöntője (2-0) után, annyira felzaklatták a hosszabbításos mérkőzésen történtek.

"Fáradt vagyok. Csak két órát aludtam, mert meg akartam újra nézni az egész mérkőzést. Hajnali 5-kor feküdtem le, és ahogy mindig, ezúttal is 7-kor keltem" - mondta a szakvezető.

Lippi azzal indokolta az éjszakai videózást, hogy rendkívül izgatta, a találkozó alatt érzett benyomásai helyesek voltak-e.

"Nagyon fontos győzelmet arattunk, talán a legfontosabbat pályafutásom során, persze az esetleges vasárnapit nem számítva" - lelkendezett Lippi, aki megjegyezte, rendkívül erős ellenfelet győztek le, s a nézők is mindent megkaptak, amit csak várhattak egy ilyen fontos mérkőzésen.

A döntőt illetően a tréner elmondta, a védelemmel maximálisan elégedett, ráadásul mögötte Gianluigi Buffon személyében nagyszerű kapus van, ezért elsősorban támadó játékot lehetne még csiszolni. Az olaszok a fináléban a szerdai francia-portugál elődöntő győztesével találkoznak.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!