Jolán
2 °C
4 °C

Az MTV közvetíti a 2008-as foci Eb-t

MTI
2006.07.11. 14:31
A Magyar Televízió (MTV) élőben közvetíti a 2008-as svájci-osztrák közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságot - jelentette be Rudi Zoltán MTV-elnök kedden, sajtótájékoztatón.

Schulek Csaba, a Telesport főszerkesztője a részletekről szólva elmondta, hogy az MTV kizárólagosan rendelkezik az élő jogokkal, a 31 találkozóból 27 az m1-en élőben lesz látható. A meccsek 18 és 20:45 órakor kezdődnek majd.

A legrangosabb labdarúgó-találkozók sorában három év elteltével visszatér az MTV képernyőjére a Bajnokok Ligája is, méghozzá három idényre. A 13 mérkőzéshét során az MTV rendelkezik az első választás jogával. A műsorok 20:05 órakor kezdődnek, a műsorvezető Egri Viktor, a szakértő Bozsik Péter szövetségi kapitány lesz, a kommentátorok pedig Somos Ákos és Zoltán.

Az augusztus 12-én sorra kerülő Magyarország-Villarreal (spanyol) labdarúgó összecsapást szintén az MTV adja.

Az MTV legközelebbi nagy feladata a július 26-án kezdődő margitszigeti úszó Európa-bajnokság közvetítése, amely - amint Rudi Zoltán elárulta - csaknem 700 millió forintba kerül. A kontinensbajnokságról 57 adásban és 73 órában számol be a Telesport.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?