Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hétéves kapust szerződtetne a Manchester City

MTI
2006.07.13. 13:44
Egy hétéves lengyel kapust szeretne leigazolni a labdarúgó Premier League-ben szereplő Manchester City.

A felső-sziléziai Ruch Chorzow együttesében védő Milosz Mileczkót egy szlovákiai gyermektornán fedezte fel az angliai klub játékos-megfigyelője. A kisfiú annyira meggyőző teljesítményt nyújtott, hogy szüleinek felajánlották: szeptembertől a manchesteriek utánpótlásközpontjának lakója lehet és a beiskolázását is elintézik a szigetországi egyesületnél.

A hálóőr a Manchester City korosztályos csapatában szerepelne, s a klub vezetése a gyermek édesapjának is talált már álláslehetőséget.

"Teljesen váratlanul ért minket ez az ajánlat" - mondta Stefan Mileczko, a kis kapus édesapja. "Már beiratkoztunk a chorzowi iskolába, ahol Milosz ősszel elkezdi az első osztályt. Egyelőre nem tudjuk, mit csináljunk. Augusztusban pár napra Manchesterbe utazunk, hogy megismerjük a körülményeket, utána döntünk. Addig is intenzíven tanulunk angolul."