Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Beckham-focisuli nyílik Ázsiában

MTI
2006.07.15. 11:48
Ázsiában tervezi megnyitni legújabb futballakadémiáját David Beckham, a Real Madrid és az angol válogatott csillaga. A szigetországi középpályás - aki a vb-negyeddöntőbeli búcsú után lemondott csapatkapitányi posztjáról hazája nemzeti tizenegyében - jelenleg még csak a helyszínkeresés fázisánál tart. "Tulajdonképpen nincs konkrét elképzelésünk arról, hogy hol is hozzuk létre az iskolát, nem az a kérdés, melyik város szeretné, hanem az, hol lenne a legjobb helyen" - mondta a projektet intéző iroda vezetője.

Gyermekként Beckham Bobby Charlton focisulijába járt, és feltett szándéka, hogy nagy elődjéhez hasonlóan megossza tudását és tapasztalatait a következő generáció tagjaival. A játékosnak Londonban és Los Angelesben már üzemel egy futballakadémiája.