Auguszta
-7 °C
0 °C

Bozsik, Détári, Tököli is a Forma-1-es futballmeccsen

MTI
2006.07.19. 13:42
Augusztus 2-án Bozsik Péter és Gellei Imre dirigálják a Michael Schumacherék ellen pályára lépő Hungarian All Star válogatottat a Forma-1-es sztárok csapata ellen.

A két edző már meg is nevezte a csapatkapitányt, így Détári Lajos vezeti majd a magyar csapatot a MAI Casco Futball Grand Prix-n. Détári a tavalyi csapatkapitányt, az idén dortmundi fellépése miatt hiányzó Lékó Pétert pótolja.

Mindkét szövetségi kapitány győzelemre számít, de úgy gondolják, nem vár könnyű mérkőzés a magyarokra a jó erőkből álló Pilótaválogatott ellen. Talán éppen ezért a tervek között szerepel az is, hogy maga Bozsik Péter is szerelést húz és játékos-edzőként is segíti majd a csapatot, amelyben idén is ott lesz a csapatban többek közt Csank János, Farkasházy Tivadar, Kóbor János, Varga Zoltán és Pindroch Csaba.

Az ellenfélnél biztosan pályára lép Michael Schumacher és Baumgartner Zsolt, de lesz még egy magyar tagja az F-1-csapatnak: Tököli Attila, a Ferencváros és az 1.FC Köln korábbi válogatott futballistája.

A jótékonysági mérkőzésre rohamosan fogynak a 660 forintos jegyek, a Puskás-stadionban teltház, mintegy 25 ezer néző várható, csak úgy, mint tavaly. A belépők a Ticket Express irodáiban kaphatók, vagy megrendelhetőek a www.tex.hu oldalon. A 12 évnél fiatalabbak ingyen mehetnek be az eseményre.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!