Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újabb testület alakult a licencügyben

MTI
2006.07.21. 13:12

Pénteken megalakult a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) új fellebbviteli licencadó bizottsága. Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke az MTI-nek elmondta, hogy a testületben senki sem maradt a régi tagok közül, a névsor azonban továbbra sem publikus.

A bizottság szombaton ül össze, és - a sajtófőnök tájékoztatása szerint - "optimális esetben estére meg is hozhatja döntését". Az előző testületet szerdai rendkívüli ülésén hívta vissza az MLSZ elnöksége. A korábbi licencadók július 17-én megváltoztattak egy korábban már jogerősen kihirdetett és ezért nem módosítható határozatot.

Az új tagokkal dolgozó bizottságnak a Ferencváros és Vác élvonalbeli licenckérelmét kell elbírálnia. Ha az érintett klubok nem kapnak rajtengedélyt, akkor az élvonaltól az előző szezonban kiesett Vasas és Pápa kerül a helyükre.