Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyomorfertőzés tizedeli a Real Madrid játékosait

MTI
2006.07.23. 16:45
Terjed a vírusos gyomorfertőzés a Real Madrid labdarúgócsapatának játékosai között, a legújabb diétára fogott futballista az angol Jonathan Woodgate.

Az elmúlt negyvennyolc órában az Ausztriában edzőtáborozó spanyol sztárcsapat tagjai közül Juanfran Torres, Roberto Soldado és Javier Portillo került a beteglistára, és vasárnap az angol középhátvéd Woodgate is csatlakozott hozzájuk.

A csapatot építő új edzőnek, az olasz Fabio Capellónak a dolgát nehezíti, hogy az utóbbi évek egyik kulcsjátékosa, José María Gutiérrez, azaz Guti bokasérülést szenvedett.

A spanyol királyi gárda játékosaira az ausztriai edzőtáborban komoly erőfelmérők várnak, az itáliai tréner napi két edzést vezényel csapatának. Legutóbbi edzőmeccsét az angol másodosztályú Plymouth ellen - ahol Buzsáky Ákos is szerepel - csere nélkül játszotta végig a madridi együttes, amely 1-0-ra győzött.