Judit
2 °C
7 °C

A Bp. Honvéd három év múlva futballbajnok lenne

MTI
2006.07.26. 22:27

Nagyszabású tervekkel álltak elő a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosai: George F. Hemingway és Kiss Zsolt azt szeretné, ha három év múlva, a klub fennállásának 100. évfordulóján a csapat versenyben lenne a bajnoki címért. "Reméljük, a 2006/07-es idény már nem a várakozás éve lesz. El kell kezdeni építeni a csapatot, a stadiont és a megfelelő infrastruktúrát" - mondta bevezetőként az amerikai-magyar üzletember, aki nyáron társult be Kiss Zsolt mellé, Piero Pini helyére.

A közeljövőt illetően a kisebbségi tulajdonos Kiss, az MTI érdeklődésére elmondta, a Bozsik Stadion centerpályája, valamint edzőpályája megújul, illetve renoválják az öltözőket és a mellékhelységeket. A tervek szerint a kispesti együttes a munkálatok miatt az egész őszi szezont Csepelen játssza le.

Ami pedig a csapatot illeti: még két-három játékost, elsősorban csatárokat kívánnak szerződtetni az elöljárók. A célkitűzés a középmezőny, másképpen fogalmazva az, hogy ne legyenek kiesési gondjai a gárdának.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?