Géza
-11 °C
-4 °C
Jégkorong
ma 15:45

Hargreaves a Manchester United játékosa szeretne lenni

MTI
2006.08.16. 15:01
A Bayern München alkalmazásában álló angol válogatott Owen Hargreaves szívesen folytatná pályafutását a Manchester Unitedben.

"Kaptam egy remek ajánlatot. Nem tudom, hogy lesz-e még egy ilyen kiváló alkalom a csapatváltásra" - mondta a Sport Bild című hetilapnak a középpályás.

Német sajtóértesülések szerint a manchesteri klub kész lenne 20-25 millió eurót kifizetni a bajor egyesülettel 2010-ig szerződésben álló futballistáért.

"A klubmenedzser Uli Hoeness is tisztában van vele, hogy egyedülálló lehetőséget kaptam" - tette hozzá Hargreaves.

A Kanadában született, huszonöt éves játékos a Bayern Münchenben vált ismertté. Annak felvetése, hogy a közeli jövőben a Premier League-ben is bemutatkozhat, már csak azért sem tűnik légből kapottnak, mert Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője éppen a napokban nyilatkozta, hogy még egy komoly játékerőt képviselő futballistát szeretne csapatába, a középpályára.

Hargreaves az idei világbajnokságon jó teljesítményt nyújtott, ezzel pedig az MU mellett további angol klubok érdeklődését is felkeltette. A Bayernnél ugyanakkor a közelmúltban jelezték, az átigazolási szakaszt lezárták, és már nem kívánnak elengedni senkit sem.

A német sajtó úgy véli, ha a kínált összeg mégis a döntés megváltoztatására ösztönzi a bajor klub elöljáróit, Hargreaves pótlására képbe kerülhet a francia Franck Ribéry vagy az argentin Carlos Tevez.