Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Wenger szerint az Eb-selejtezők nagy része értelmetlen

MTI
2006.09.05. 08:51
Arsene Wenger, az Arsenal vezetőedzője a versenynaptár módosítását követeli a Nemzetközi- és az Európai Labdarúgó Szövetségtől, mert szerinte túl sok a válogatott mérkőzés.

"A szombati Európa-bajnoki selejtezők 80 százalékának semmilyen szakmai értéke sem volt, a csapatok közötti nagy tudáskülönbség miatt a szurkolók sem szórakoztak jól" - érvelt Wenger. "Skócia 6-0-ra verte a Feröer-szigeteket, Anglia 5-0-ra Andorrát, Spanyolország 4-0-ra Liechtensteint. Ezeknek a találkozóknak semmi értelmük nincs."

Wenger szerint legalább a felére kell csökkenteni a válogatott találkozók számát. "Az Arsenal, a Real Madrid vagy az AC Milan nem azért fizet több millió eurót a sztárjainak, hogy ők utána ilyen kiscsapatok elleni mérkőzéseken kockáztassák a testi épségüket és ne álljanak a klubjaik rendelkezésére."