Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Máris mozog az olasz kispad Donadoni alatt

MTI
2006.09.07. 21:48

Élesen bírálják Roberto Donadonit, a világbajnok olasz, illetve Luis Aragónest, a spanyol labdarúgó-válogatottat csapataik szerdai Eb-selejtezőn elszenvedett vereségei után. Az olaszok a vb-ezüstérmes franciák vendégeként kaptak ki 3-1-re, a spanyolok Észak-Írországban szenvedtek 3-2-es vereséget. A csütörtöki lapok szerint mindkét szakvezetőnek veszélybe került a pozíciója.

"Riadókészültség van, bármi megtörténhet" - mondta Fabio Cannavaro, az olaszok csapatkapitánya. "Valamit tenni kell, ha nem nyerünk októberben Ukrajna és Grúzia ellen, akkor komoly veszélybe kerül az Eb-részvételünk."

Demetrio Albertini, az olasz szövetség alelnöke úgy vélte, egyelőre nincs napirenden a kapitányváltás. "Természetesen, ha nem jönnek az eredmények, akkor valamit tennünk kell" - mondta Albertini.

Franciaországban világbajnokölőnek nevezik a csapatot, amely a németországi vb-n a címvédő brazil válogatottat győzte le, szerdán pedig az új világbajnoknál bizonyult jobbnak. "A világ legjobbjait mindig megverjük" - viccelődött Raymond Domenech, a franciák szövetségi kapitánya.