Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem fogadták el a bosnyák kapitány lemondását

MTI
2006.09.12. 08:45
Nem fogadta el a bosznia-hercegovinai válogatott szövetségi kapitányának, Blaz Sliskovicnak a lemondását az ország labdarúgó-szövetsége.

A szakvezető a múlt szerdai, magyaroktól Zenicán elszenvedett 3-1-es vereséget követően jelentette be távozását, mondván az első két Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen csak Máltán sikerült nyernie csapatának, így az általa beígért hat pontból csak hármat szerzett meg.

"Az elnökség nem fogadta el a lemondást, egyhangúlag további bizalmáról biztosította Blaz Sliskovic szövetségi kapitányt és Ahmet Pasalic igazgatót" - áll a szövetség közleményében.

A 47 éves tréner 2002 óta irányítja a nemzeti együttes munkáját, s annak ellenére posztján maradhatott, hogy a csapat nem jutott ki a 2004-es Európa- és az idei világbajnokságra. Bosznia-Hercegovina következő Eb-selejtezőjét október 7-én Moldovában játssza.