Árpád
-2 °C
3 °C

Lennart Johansson avatja fel az MLSZ székházát

MTI
2006.09.14. 15:38
Lennart Johansson, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke október 25-én Budapestre érkezik, hogy személyesen avassa fel a magyar szövetség új székházát.

A szövetség háromszintes új otthona tekintélyes összegű UEFA- és FIFA-támogatással épült a Kőérberek-lakóparkban, s az MLSZ munkatársai február óta végzik ott munkájukat. Az avatóünnepség rangját Lennart Johansson részvételén kívül a FIFA képviselőinek megjelenése is emeli majd.

"Több, mint biztató számunkra, hogy az UEFA elnöke, aki a márciusi budapesti UEFA-kongresszus megrendezésével is rendkívül elégedett volt, személyesen adja át a székházat alig másfél hónappal azelőtt, hogy az európai szövetség végrehajtó bizottsága dönt, kinek ítéli oda a 2012-es Eb rendezési jogát" - kommentálta az MTI-nek az UEFA székhelyéről, Nyonból érkezett hivatalos értesítést Kisteleki István, az MLSZ elnöke, aki a hét elején is tárgyalt a kontinens legfelsőbb színtű futballvezetőivel.

Lennart Johansson budapesti látogatása során találkozik magas rangú állami vezetőkkel, valamint a horvát-magyar Eb-pályázat szervezőbizottságának tagjaival is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?