Huba
17 °C
33 °C

Tisza duplájával nyert Sopronban az Újpest

MTI
2006.09.18. 20:07
Tisza Tibor két góljával nyert az Újpest Sopronban a labdarúgó Borsodi Liga 6. fordulójának zárómérkőzésén. A fővárosi együttesben három hónap után jutott szóhoz ismét az előző idény gólkirálya, Rajczi Péter, miután nyáron nem sikerült külföldre szerződnie. A siker után az Újpest ötödik a tabellán, míg a Sopron a tizenharmadik.

FC Sopron-Újpest FC 0-2 (0-0)
Sopron, 1200 néző, v.: Solymosi
gólszerző: Tisza (74., 80.)
sárga lap: Ibric (79.), illetve Rajczi (11.)
FC Sopron: Rabóczki - Homei, Ibric, Radu, Munteanu - Demjén, Lekic, Szabó T. (Cigan, a szünetben), Ivancsics - Feczesin (Ianc, 83.), Magasföldi (Birtalan, 71.)
Újpest FC: Balajcza - Böjte, Korcsmár, Vaskó, Kiss Z. (Vermes, a szünetben) - Erős, Sándor Gy. - Kovács Z. (Nagy O., 67.), Tisza, Tóth N. (Gulyás, 78.) - Rajczi

18. perc: Sándor futott el a jobb szélen, majd középre csavart, a berobbanó Rajczi azonban csúnyán lyukat rúgott, a labda így a bal oldalon érkező Tóth elé került, aki 8 méterről néhány centivel a rövid felső sarok mellé lőtt.
27. perc: Ibric egy újpesti felívelést akart hazafejelni, de a kimozduló Rabóczki mellett elment a labda, amelyet a hazai kapus éppen a gólvonal előtt ért utol.
74. perc: Rajczi a félpályáról ugratta ki Sándor Györgyöt a jobb oldalon, aki egyből középre adott, Tisza pedig 7 méterről a kapuba passzolta a labdát (0-1).
80. perc: Tisza 25 méteres, jobb felső sarokba tartó szabadrúgása a keresztlécről vágódott a hálóba (0-2).