Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Amputálni kellett a volt uruguayi válogatott lábát

MTI
2006.09.25. 10:16
Dario Silva, az uruguayi labdarúgó-válogatott korábbi csatára súlyos autóbalesetet szenvedett hazája fővárosában, Montevideóban.

Rendőrségi jelentések szerint a 33 éves játékos az autópályán hajtott, amikor gépkocsija egy közlekedési lámpának csapódott. Silva kirepült az ablakon, és az esés következtében nyílt törést szenvedett a jobb lábán. A 49-szeres válogatott támadó alsó lábszárát amputálni kellett a sérülés miatt.

"Aggasztó helyzet volt, ez egy nagyon összetett sérülés és nagy volt a kockázat" - mondta Mario Cancela, a játékos kezelőorvosa.

Silva korábban megfordult az olasz Cagliariban, a spanyol Malaga, Espanyol és Sevilla csapataiban is. A legutóbbi idényben az angol Portsmouth-t erősítette, de a jelenlegi szezonban nem rendelkezett szerződéssel.