Gertrúd, Patrik
4 °C
4 °C

A Milan-alelnök nem ígéri Ronaldinhot

MTI
2006.11.09. 21:43

Adriano Galliani, az AC Milan labdarúgócsapatának alelnöke meglepetést ígér az együttes szurkolóinak a következő szezonra, ugyanakkor leszögezte, nem a Barcelonában futballozó Ronaldinhóról és az olasz válogatottat szövetségi kapitányként világbajnoki címig vezető Marcello Lippiről van szó.

"Lippi fantasztikus edző, nagy tisztelője vagyok, de a Milan szakvezetője továbbra is Carlo Ancelotti, akinek a következő szezonra is érvényes szerződése van" - mondta Galliani. A sportvezető azt is elárulta, habár nagyon szeretnék megszerezni az aranylabdás Ronaldinhót, de kizárt, hogy ő legyen a meglepetés, mert katalán klubja semmi pénzért nem engedné el, s ezt tiszteletben kell tartaniuk.

"Fantasztikusak voltak a szurkolóink, hiszen kétgólos hátránynál sem fordultak el a csapattól, ennek pedig meglett az eredménye. Nélkülük nem sikerült volna fordítani 4-2-re" - indokolta a jövő nyári "igazolási ajándékot" Galliani a másodosztályú Brescia ellen megnyert szerdai Olasz Kupa-nyolcaddöntő első mérkőzése után.