Márk
13 °C
28 °C

Ezer forint lenne a tagsági díj a Fradinál

MTI
2006.11.10. 21:39
Az MTI információja szerint havonta ezer forintot kellene fizetnie annak a szurkolónak, aki klubtag és döntéshozó szeretne lenni a Ferencvárosban.

Ezért az összegért a klub alapszabályának módosítása után szavazati joghoz jutna a befizető, ami azt jelenti, hogy a Ferencváros életét befolyásoló kérdésekben kikérnék a véleményét. A változatásra a klub jövő szerdán 10 órakor megrendezésre kerülő rendkívüli küldöttgyűlésén kerül sor. Itt határozzák meg azt is, hogy mely kérdésekben határozhatnak a klubtagok.

A ferencvárosi szakosztályok képviselői pénteken egyeztetnek a tervezett módosításokról. Ha mindenben sikerül egyezségre jutni és az alapszabálymódosító rendkívüli küldöttgyűlés is az előre elképzelt forgatókönyv szerint zajlik, akkor 2007. január 1-től az elnökség helyett a klubtagságot vásárló szurkolók dönthetnek a Ferencvárost érintő kérdésekben.

Az egyesület vezetése bízik benne, hogy sokan karácsonyi ajándékként klubtagsággal lepik meg a fővárosi zöld-fehérekért rajongó rokonaikat és már idén több ezren lesznek klubtagok.

15%
5999 Ft
5100 Ft
15%
2999 Ft
2550 Ft