Zita, Mariann
8 °C
21 °C

Várhidi kijelölte Kanada elleni kezdőcsapatát

MTI
2006.11.14. 19:58
Kijelölte kezdőcsapatát a szerdai, kanadaiak elleni barátságos mérkőzésre Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya. A keddi tréning után Várhidi elégedett volt a szerdai mérkőzésre készülő keret játékosainak munkájával.

"Azokat a helyzeteket modelleztük, amelyekben a labdavesztés után kinyílhat a védelmünk. Bár csak tíz-tizenöt percig végeztük ezeket, a játékosok nagy odafigyeléssel és pontosan hajtották végre a tolódásos védekezés gyakorlására irányuló feladatokat. Holnap akár kilencven percen át is tudnunk kell alkalmazni a gyakorolt elemeket" - értékelte tanítványai munkáját Várhidi a magyar szövetség honlapjának.

Időközben megérkezett a kanadai szövetségtől az a DVD, amely a Jamaica-Kanada mérkőzés felvételét tartalmazza. A találkozó anyagát elemzi a szakmai stáb, majd délután, vagy szerda délelőtt bemutatják a labdarúgóknak a kanadai csapat játékának legfontosabb elemeit.

Várhidi a meghívott játékosok közül Hajnal Tamásra, Tőzsér Dánielre és Gera Zoltánra sem számíthat sérülés miatt, ráadásul Horváth András is kisebb sérüléssel bajlódik. Az FC Sopron középpályása Tatán van ugyan, de nem tudott a többiekkel együtt gyakorolni.

A magyar kezdőcsapat:
Végh Zoltán - Bodnár László, Balogh Béla, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Tóth Balázs, Vass Ádám, Huszti Szalolcs - Sándor György - Hrepka Ádám, Priskin Tamás

15%
5999 Ft
5100 Ft
15%
3899 Ft
3315 Ft