Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Hamburg is megvált edzőjétől a Bundesligában

MTI
2007.02.01. 12:07
A német labdarúgó Bundesligában jelenleg az utolsó helyen álló Hamburg elöljárói menesztették Thomas Doll vezetőedzőt.

A Bild által nyilvánosságra hozott hírt Bernd Hoffmann, az igazgatósági tanács vezetője megerősítette: "Az utóbbi idők eredménytelensége és a nagy nyomás miatt kénytelenek voltunk változtatni" - mondta Hoffmann. Doll csütörtök reggel elbúcsúzott a csapattól.

"Természetesen nagyon szomorú vagyok. Gyönyörű két és fél évet töltöttem Hamburgban. Remélem, a csapat gyorsan magára talál" - nyilatkozta Doll, aki 2006 októberében vette át a HSV irányítását Klaus Toppmöllertől.

A negyvenéves trénerrel azután közölték a vezetőség álláspontját, hogy csapata - amely az egyetlen a Bundesligában, amely mindig az élvonalban szerepelt - 1-1-es döntetlent játszott otthon a Cottbusszal.

A hamburgiak 2006. április kilencedikén nyertek utoljára a bajnokságban saját pályájukon.

A Bundesligában egy napon belül három edzőtől váltak meg: Doll mellett távoznia kellett Felix Magathnak a Bayern Münchentől és Jupp Heynckessnek a Mönchengladbachtól.