Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Még mindig marad a helyén a Real edzője

MTI
2007.02.05. 22:01

Igazgatósági ülést tartottak hétfő este a Real Madrid labdarúgócsapatánál, s ezen megerősítették posztján Fabio Capello vezetőedzőt. "A jelenlegi helyzet folytonosságot és stabilitást igényel" - közölte az irányító testület indoklását Miguel Angel Arroyo, a klub szóvivője.

A tanácskozás összehívására azért volt szükség, mert a Real vasárnap a szezonban már hetedszer kapott ki: a Bernabeuban a tabellán 18. Levantétől 1-0-ra.

A szóvivő azt mondta, hogy az igazgatóság bizalma töretlen a vezetőedzőben, és a klub irányítóinak álláspontja szerint csakis Capello képes megújítani a csapatot.

Pedig a legutóbbi kudarcot követően sok szurkoló Ramon Calderón elnök és Fabio Capello távozását követelte. A Marca című sportlap internetes oldalán szavazást szerveztek, hétfő estig közel 160 ezer szurkoló mondott véleményt, közülük 22 százaléknyian úgy vélték, hogy a jelenlegi helyzetért Capello, 17 százaléknyian úgy, hogy Calderón a felelős, 12 százalékuk szerint leginkább a játékosok hibáztathatók, 47 százalék pedig azon az állásponton van, hogy együttesen tehetnek a várakozástól elmaradó szereplésről.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!