Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ferenczi első gólja Angliában, Fülöp újra a kapuban

Index
2007.02.17. 20:41
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján a januárban a Barnsley-hoz igazolt Ferenczi István kezdőként lépett pályára - Rajczi Péter kispadon sem volt - a southamptoni bajnokin, és megszerezte első angliai gólját. Ferenczi 2-2-re módosította az állást, miután viszont a hazai csapat emberelőnybe került, a hajrában három gólt lőtt és bebiztosította győzelmét és negyedik helyét a tabellán.

Fülöp Márton harmadszor állt az ötödik helyen álló Sunderland kapujában, és ezúttal sem kapott gólt. Csapata a Southendet 4-0-ra verte.

Király Gábor nemcsak gólt kapott, csapata 1-0-ra kikapott hazai pályán a Birmingham ellen, amelyik így a második helyen áll, és visszaelőzte Gera csapatát, a West Bromwichot. A Crystal Palace a tizenkettedik.

A Burnley-t fogadó Wolverhampton 2-1-re nyert, sem Gyepes Gábor, sem Rósa Dénes nem kapott lehetőséget, egyiken sem voltak a keretben.