Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Beckham után Cassanónak is megbocsátottak a Real Madridnál

MTI
2007.02.19. 17:09
Fabio Capello, a Real Madrid labdarúgócsapatának olasz vezetőedzője meghajlott a rá nehezedő nyomás alatt, és a jelek szerint megbocsátott honfitársának, Antonio Cassanónak.

"A jövő héten már velünk együtt fog dolgozni: jócskán leadott a súlyából, szorgalmasan edz, remek a kondíciója, ezért semmi akadálya sincs annak, hogy számoljak vele a csapatban" - nyilatkozta madridi sajtókonferenciáján Capello.

A múlt héten több sztár, így Fabio Cannavaro és Robinho is arra kérte a szakembert, hogy enyhüljön meg és adjon játéklehetőséget Cassanónak.

A tréner és a játékos viszonya négy hónapja romlott meg: a futballista keményen bírálta a vezetőedzőt mert úgy érezte, tudásához képest alig foglalkoztatják. A csatárt tizenöt napra kizárták a keretből, majd miután elnézést kért, visszatérhetett, ám azóta sem kapott játéklehetőséget.