Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új futballisták a ZTE-nél

MTI
2007.02.21. 01:06
Több új játékossal erősített a Borsodi Liga tavaszi szezonját a harmadik helyről kezdő Zalaegerszeg labdarúgócsapata.

Amint Nagy Ferenc klubelnök a szombati rajt előtti keddi sajtótájékoztatón hangsúlyozta: Ferenczi István és Darius Kampa távozásával főleg a támadósorba és a kapusposztra igazoltak. Másfél éves szerződést kötöttek a 24 esztendős szlovák hálóőrrel, Martin Lipcakkal. A csatársorba érkezett a macedón-olasz Ramadoni Besnyic, vele három évre állapodtak meg. Kölcsönbe, fél évre kerül a ZTE-hez a dán Rajko Lekics az Odensétől, aki 143 dán élvonalbeli összecsapáson 77-szer volt eredményes, és egyszer gólkirály volt.

Támadó középpályásként veheti számításba Simon Antal vezetőedző a szlovák Juraj Dovicovicot, aki szintén fél évre kölcsönbe érkezett a Ruzomberoktól. Bal oldali védőként fog szerepelni a román Ciprian Dianu, vele két és fél éves szerződést kötöttek.

Nagy Ferenc kitért arra, hogy az új szerzemények minden bizonnyal megkapják a játékengedélyüket a Diósgyőr elleni, szombaton 15 órakor kezdődő hazai bajnoki mérkőzésre. A csapat célja változatlan: a dobogó.