Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Cserepadon halt meg egy focista a vásárhelyi tornán

Délmagyarország Online
2007.02.27. 09:16
A Vásárhelyen jelenleg is folyó kispályás labdarúgó-bajnokságban a Penna Klub és a Keramitalia csapata játszott vasárnap délután. A meccs első félidejében játszott Szabó Péter, majd lecserélték. A kispadon ült, amikor rosszul lett, és előrebukott.

A Penna Klub csapatában játszó 44 esztendős focista segítségére az ellenfél csapatának kapusa indult, aki tapasztalt mentősként azonnal látta, hogy baj van, s kérte, hogy értesítsék azonnal a rohamkocsit. A két autóval is helyszínre érkező mentősök egy órán át küzdöttek a férfi életéért, ám nem tudták megmenteni.

"Régről ismertem mint játékost" - mondta lapunknak Gera Imre, a Hódmezővásárhelyi Amatőr Kispályás Futballiga elnöke. Hozzátette: játékvezetőként a ma már nem létező szikáncsi, illetve a maroslelei csapatban is találkozott vele. "Megdöbbentett, ami vele történt".

A Penna Klubban évek óta ismerték Szabó Pétert, aki nagyon büszke volt a fiára, aki szintén futballista.