Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Berlusconi visszavárja Sevcsenkót

MTI
2007.05.05. 09:49
Silvio Berlusconi, az AC Milan elnöke szívesen látná ismét labdarúgócsapatában Andrij Sevcsenkót. "Nyitva áll számára az ajtó, szélesre tárt karokkal várjuk vissza" - nyilatkozta a Gazzetta dello Sportnak a klubelöljáró.

Az ukrán válogatott támadó tavaly nyáron szerződött a Chelsea-hez, londoni alakulatában azonban korántsem nyújtott olyan meggyőző produkciót, mint Milánóban, a bajnokságban például mindössze négy gólt szerzett és nem igazán tudta elfogadtatni magát José Mourinho vezetőedzővel.

Ezzel együtt egyelőre nem merült fel, hogy távozna, ha azonban mégis szakításra kerülne sor, 2004 aranylabdása Milánóba visszatérhetne, igaz, nem ingyen. A 30 éves csatár tavaly júniusban négy évre szóló szerződést írt alá, vételára 45 millió eurónak megfelelő összeg volt.