Ödön
1 °C
11 °C

Maradona: Sokat ittam, de nem voltam életveszélyben

MTI
2007.05.08. 15:24
Egy nappal azután, hogy két hét elteltével kiengedték egy Buenos Aires-i pszichiátriai klinikáról, újabb vallomással állt elő Diego Maradona argentin futball-legenda.

"Túl sokat ittam, és eléggé kikészültem, de nem voltam életveszélyben, és élni akarok" - jelentette ki nehezen forgó nyelvvel, felpuffadtan egy tévéshow-ban, majd így folytatta: "Az Avril klinikát senkinek sem ajánlanám, ott mindenki nagyon drágán megfizet a bűneiért. Most már csak gyümölcslevet iszom, kokaint pedig több mint két és fél éve nem vettem magamhoz. Szeretnék jó apja lenni a lányaimnak."

Arra a kérdésre, hogy a jövőben jobban ügyel-e az egészségére, csak annyit mondott: "ahogy Isten akarja."

A negyvenhat éves sztár két hetet töltött el korábban a Güemes klinikán is, ahol alkoholproblémái és májbetegsége miatt kezelték, majd két napra kiengedték, ezután hasi fájdalmai miatt újra kórházba került, végül átszállították az Avril klinikára.

Maradona 2000-ben és 2004-ben mértéktelen kábítószer-fogyasztása miatt szorult kezelésre, 2005-ben pedig gyomorszűkítő műtétnek vetette alá magát, ám azóta ismét túlsúllyal küszködik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?