Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Matthäus kizártnak tartja, hogy leigazolják Robert Carlost

MTI
2007.05.11. 09:27

Spanyol lapértesülés szerint a Red Bull Salzburgban folytatja pályafutását Roberto Carlos, a Real Madridtól az idény végén távozó brazil futballsztár.

A Marca című lap úgy tudja, hogy a sérülések miatt kényszerpihenőn lévő vb-aranyérmes - aki egy ideje a Red Bull Racing istálló páholyából nézi a Forma-1-es futamokat - előrehaladott tárgyalásokat folytat az osztrák bajnokkal. A 34 éves, 1996 óta Madridban játszó hátvéd iránt állítólag a Fenerbahce, a Juventus, a Newcastle és egy arab klub is érdeklődik.

Lothar Matthäus, a salzburgiak edzője hitetlenkedve fogadta a hírt. "El kéne adnunk az edzőközpontot és az autópályán kellene tréningeznünk ahhoz, hogy meg bírjuk fizetni Roberto Carlost" - mondta ironikusan a korábbi magyar szövetségi kapitány.