Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Moszkvába megy a Real Madrid

MTI
2007.05.19. 11:03

A Real Madrid is szerepel azon az augusztus eleji, moszkvai futballtornán, amelyet első alkalommal írtak ki az Oroszországi Vasutak Kupájáért a szervezők.

A házigazda Lokomotiv Moszkva és a spanyol elitalakulat mellett biztos résztvevő már a Fehér Csabát is foglalkoztató friss holland bajnok PSV Eindhoven, míg a negyedik együttes kilétét egyelőre homály fedi. Pontosabban a Lokomotiv szóvivője annyit árult el a négyes torna még kiadó helyének tulajdonosáról, hogy az vagy olasz, vagy argentin élcsapat lesz. Ha előbbi, akkor az AC Milan és a Lazio jön szóba, ha utóbbi, akkor pedig vagy a Boca Juniors vagy a River Plate indul majd az augusztus 3. és 5. között esedékes tornán.

A moszkvai bejelentés szerint a Reallal és a PSV-vel már alá is írták a megállapodást. A Milan azt ígérte, hogy a Liverpoollal vívandó, szerdai Bajnokok Ligája-döntő után ad választ az orosz meghívásra.