Szilárda
-4 °C
2 °C

Ronaldinho szívesen játszana egy klubban Ronaldóval és Kakával

MTI
2007.05.25. 16:45
Ronaldinho addig nem foglalkozik a jövőjével, amíg véget nem ér a spanyol futballbajnokság, amelyet reménye szerint megnyer az FC Barcelonával.

A brazil kiválóság, akit Silvio Berlusconi, a friss Bajnokok Ligája-győztes AC Milan elnöke is örömmel látna csapatában, éppen az egyik Berlusconi-tuulajdonban levő itáliai televíziónak nyilatkozott így a szerdai finálét követően.

"A fejemben pillanatnyilag csak az jár, hogy meg kell nyernünk a bajnokságot, majd utána meglátom, hogyan tovább. Hagyjuk meg a jövőt a jövőnek" - fogalmazott a Barca klasszisa, majd így folytatta: - 2010-ig szól a szerződésem, de büszkeséggel tölt el, hogy egy nagy klub jelentős elnöke elismeréssel adózik a játékomnak. Nagyon örülök ennek, s arra ösztökél, hogy keményen hajtva megmaradjak ezen a tudásszinten. Remélem, sikerül."

A riporteri felvetésre, hogy a Milannál szívesen látnák a "csodálatos triót", vagyis Ronaldo és Kaká mellett őt is, Ronaldinho ezt válaszolta: "Boldogan játszanék együtt velük, ahogyan az volt a válogatottban is."

A Barca vezéregyénisége arról is beszélt, hogy örült a Milanban futballozó barátai BL-sikerének, de szomorúságot is érez, mivel az idén nem jutottak a döntőbe, amelyet pedig tavaly a Barcelonával megnyertek. Külön is köszöntötte a Milan csapatkapitányát, a 38 éves Paolo Maldinit, s hangoztatta, hogy pályafutásáért a nagyszerű védő megérdemelné az Aranylabdát.

"Hihetetlen történet az övé. Én már a felével is elégedett lennék annak, amit neki sikerült elérnie labdarúgóként. A szurkolója vagyok, szeretném, ha még nagyon sokáig játszana" - mondta Ronaldinho.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!