Zsuzsanna
-4 °C
3 °C
Jégkorong
Percről Percre

Négy elsőosztályú csapat nevezését nem fogadta el az MLSZ

MTI
2007.06.06. 17:47
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottsága szerdai ülésén nem fogadta el a nevezését az élvonalbeli bajnokságra az Újpestnek, a Fehérvárnak, a REAC-nak és a Sopronnak.

Vida Gábor, a testület munkatársa az MTI-nek elmondta, hogy ez a négy klub nem tett maximálisan eleget a nevezési feltételeknek. Ez azt jelenti, hogy ezek a csapatok a jelenlegi állás szerint nem szerepelhetnek az NB 1-ben.

Az érintetteknek június 14-én 12 óráig van lehetőségük fellebbezni a döntés ellen, a tiltakozásokat a fellebbviteli bizottság bírálja el, majd meghozza jogerős határozatát.

"A nevezési feltételeket a versenykiírás rögzíti, csak azok a kluboknak a nevezését fogadta el a versenybizottság minden pontot maximálisan teljesített. Részletekbe nem kívánok belemenni, lehet, hogy valaki a nevezési díjat nem fizette be, de az is elképzelhető, hogy csak egy iratot nem csatolt a jelentkezéséhez" - mondta Vida.

A másik tíz élvonalbeli klub nevezését elfogadta a testület. Vida hozzátette: az NB II-ben feljutásra esélyes csapatok szándéknyilatkozatot juttattak el a versenybizottsághoz, mely szerint, valamennyien vállalják az élvonalbeli szereplést. Az ő nevezésüket csak a másodosztályú bajnokság befejezése után bírálják el.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft